SİİRT / BAYKAN - Baykan İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

HEDEF LGS 2024 etkinlikleri kapsamında veliler ziyaret edildi. Deneme sınavlarıyla ilgili analizler yapıldı.

Mrt

Hedef LGS 2024 kapsamında veli ziyaretleri yapılarak  Liselere hazırlık programı velilere tanıtıldı. Velilerle program hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Mrt

Hedef LGS 2024 Liselere Hazırlık Programı kapsamında ders bazlı paket programlar ile ilgili afiş hazırlandı.Öğrencilere aynı zamanda tanıtım yapıldı.

Mrt

Hedef LGS 2024 Liselere hazırlık programı öğretmenlere tanıtıldı. Aynı zamanda Hedef LGS deneme sınav analizi ile ilgili çalışmalar yapıldı.

Mrt

Hedef LGS 2024 etkinlikleri kapsamında  8. sınıflara 'Etkili Ders Çalışma Yöntemleri' konulu seminer verildi. Aynı zamanda el broşörleri dağıtıldı.

Ock

Okulumuzda Filistin yararına kermes düzenlendi. Kermesten elde edilecek gelir, Gazze halkına destek için bağışlanacak.