SİİRT / BAYKAN - Baykan İmam Hatip Ortaokulu

Ock

LGS 2024  kapsamında Rehberlik servisi tarafından hazırlanan zaman yönetimi broşürü paylaşıldı. Cumhuriyet Ortaokulu Rehber Öğretmeni Mazlum ERTAŞ tarafından öğrencilerimize sunum yapıldı.

Ock

HEDEF LGS 2024 kapsamında  yüz yüze olarak yazar - öğrenci buluşması yapıldı.Aynı zamanda kitap okuma projeleri hakkında bilgilendirme yapıldı.

Ock

HEDEF LGS 2024 kapsamında geçen sene LGS'de okul birincimiz olan Tuba EROL 8.sınıf öğrencilerimizle buluştu.

Ock

HEDEF LGS 2024  kapsamında 8. sınıf öğrencilerine ve öğretmenlere yönelik motivasyon amaçlı ilimiz merkezde bulunan liselere gezi düzenlendi.

Ock

HEDEF LGS 2024 Kapsamında  İlinizde yer alan en başarılı İmam Hatip Liselerine yönelik tanıtım ve bilgilendirme yapıldı

Ock

HEDEF LGS 2024 Kapsamında Soru çözmede karşılaşılan güçlükler, çözerken yapılan yanlışlar ve soru çözüm teknikleri ile ilgili bilgilendirme yapıldı